Çerkezköy Kızılpınar Anadolu Lisesinden Üniversitemize Ziyaret
24-03-2017

Çerkezköy Kızılpınar Anadolu Lisesi öğrencileri, okul idaresi ve öğretmenleri ile birlikte Üniversitemiz Değirmenaltı Yerleşkesini ziyaret etti.

Basın ve Halkla İlişkiler Birimi organizasyonu çerçevesinde üniversite adayı öğrencilere Değirmenaltı Yerleşkesinde bulunan Tıp Fakültesi, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Spor Kompleksi ile Sosyal Yaşam Merkezi gezdirilerek bilgi verildi.

Gezdikleri birimleri dikkatle inceleyen öğrenciler, Namık Kemal Üniversitesinin imkan ve sosyal olanaklarından etkilendiklerini belirterek, hedefleri arasında Tıp Fakültesi ve Mühendislik Mimarlık Fakültelerinin bulunduğunu belirttiler.

Geziden ve aldıkları bilgilerden memnun kalan öğrenciler, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı üniversitemiz yetkililerine teşekkürlerini sundu.