Üniversitemiz Rektörüne Uşak Üniversitesi''nden Doç. Dr. Mustafa SOBA''nın Nezaket Ziyareti
06-07-2020

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünden sınıf arkadaşı Uşak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa SOBA, makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Doç. Dr. Mustafa SOBA, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin bölgesinde yükseköğretimin öncü kurumlarından biri olduğunu ve projelerini yakından takip ettiğini belirterek Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, tüm gayretlerinin bölgeye katkı yapan ve fayda sağlayan bir üniversite olmaya yönelik olduğunu belirtti ve Üniversitemizi her alanda daha ileriye taşımak için çalıştıklarını vurguladı.