Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in ‘13 Kasım Tekirdağ''''ın Kurtuluşu’ Mesajı
12-11-2021

Tekirdağlılar olarak 13 Kasım tarihi, bizler için bir minnet ve şükran günüdür. Bu vatan toprağının bağımsızlığını kazanan ecdadımızı andığımız bir gurur günüdür. 99. yılını kutladığımız, milli dayanışma ve sevinci bizlere bir kez daha yaşatan bu anlamlı günde, artık Süleymanpaşa olarak adlandırsak da 13 Kasım tarihi Tekirdağımız için Kurtuluş Günüdür. İçimizdeki vatan sevgisi daim oldukça ülkemize yöneltilen her türlü tehdit başarısız olacak, geleceğimiz olan evlatlarımız ise umut dolu yarınlarına mutluluk, huzur ve sağlıkla kavuşacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 13 Kasım öncesinde ve sonrasında istiklaline kavuşmuş tüm ilçelerimizin ve komşu illerimizin de aynı sevincini paylaşıyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Tekirdağımızın kurtuluşu için mücadele veren şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla yâd ediyor; hayatına devam etmekte olan gazilerimize de acil şifalar ve sağlıklı günler diliyorum.

Prof. Dr. Mümin ŞAHİN

Rektör