Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Kamil TIRPANCI''yı Kaybettik
01-01-2023

Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Kamil TIRPANCI, geçirdiği kalp krizi sonucu Hakkın Rahmetine kavuştu.

Cenazesi önce Rektörlük önüne helallik için getirilerek; Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN'in okuduğu duanın ardından akademik ve idari personelimizden helallik alındı. Sonrasında Cuma namazına müteakip Orta Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Eski Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP, Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Tekirdağ Milletvekilleri, il protokolü, ailesi, yakınları ve çalışma arkadaşları katıldı.

Merhum Genel Sekreterimize Allah'tan Rahmet, yakınlarına, Üniversitemize ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı dileriz.