Üniversitemiz Eğitim ve Aile Sağlığı Merkezi ve 7 nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Açıldı
11-06-2018

Karadeniz Mahallesi Namık Kemal Üniversitesi Eğitim ve Aile Sağlığı Merkezi ve 7 nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmete açıldı.

Tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Törende açılış ve teşekkür konuşmaları sırasıyla, Karadeniz Mahallesi Muhtarı Hasan İncehasan, İl Sağlık Müdürü Dr.Cengiz Becerir, Halk Sağlığı Genel Müdürü Dr. Hüseyin İlter , Milletvekili Mustafa Yel, Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop tarafından yapıldı.

Törende konuşan Vali Ceylan;” Kısa bir süre önce temelini attığımız, Namık Kemal Üniversitemiz ile Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından yapılan protokol ile Namık Kemal Üniversitesi intorn öğrencilerinin de hizmet vereceği    Karadeniz Mahallesi Eğitim ve Aile Sağlığı Merkezinin ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonun hizmete açılmasından büyük mutluluk duyuyor ve çok faydalı olacağını düşünüyorum. “ dedi.

Konuşmaların ardından Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek ve Halk Sağlığı Genel Müdürü Dr. Hüseyin İlter ve tarafından protokol imzalandı.

Tören, protokol üyeleri tarafından kurdela kesimi ve hizmet binalarının gezilmesi ile son buldu.