Üniversite Personeli Masa Tenisi Müsabakaları Başladı
24-09-2024

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Personel Masa Tenisi Müsabakaları başladı.

Turnuvada müsabakalar, akademik ve idari personelin katılımıyla 23-27 Eylül tarihleri arasında saat 18.00’de Üniversitemiz Spor Kompleksi’nde düzenleniyor.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesi olarak akademik ve idari personelimizin aidiyet duygularını perçinlemeyi hedefleyen turnuvayla ilgili olarak “Dostluk, kardeşlik, dayanışma, centilmenlik duygularını geliştiren spor müsabakalarında mücadele eden tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim” dedi.

Turnuvanın Final Müsabakaları ve Ödül Töreni 27 Eylül 2024 Cuma günü gerçekleştirilecektir.

Haberler & Duyurular
Arşiv