Öğrencilerimizden Çevre Duyarlılığını Arttırmak Adına Anlamlı Etkinlik
05-12-2018



Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü öğrencilerimiz Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Küba ATMACA, Mihrap TAŞSIN ve Sevil SAĞVA'nın  yürütücülüğünü yaptığı TEMİZ YARINLARA isimli etkinlikte Ticaret Borsası Ortaokulu öğrencileri ile birlikte Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerinin çoğunlukla yaşadığı Değirmenaltı Mahallesi halk plajında temizlik yaptı. 

Temiz yarınların ancak çevre bilincine sahip çocuklar yetiştirilmesi ile mümkün olabileceği inancıyla gerçekleştirilen etkinlikte çevre, çevre kirliliği ve korunması hakkında bilgilendirilmeler yapıldı. Bununla birlikte kirliliğin sebebinin insanlar olduğu ve insanların çevre ile uyumlu şekilde yaşadıklarında daha yaşanabilir bir ortama sahip olmalarının kendi ellerinde olduğu anlatıldıktan sonra temizlik faaliyeti gerçekleştirildi.  Gerçekleştirilen faaliyette sahilde bulunan şişe, plastik atıklar vb pislikler toplandı.  

Bu etkinliğin gerçekleştirilmesinde yardımlarını esirgemeyen Ticaret Borsası Ortaokul müdürü Abdurrahman METİNOĞLU, müdür yardımcısı Hale YAMAN ve değerli öğretmenlerimiz Başaran ÇOBAN, Pınar ÇOBAN, Hilal ILGAZ'a teşekkür ederiz.

"Sağlıklı yaşam sağlıklı çevre ile olur." Musatafa Kemal ATATÜRK.

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12
Namık Kemal Üniversitesi13




>