Ziraat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı
23-03-2023



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi 2022-2023 Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN ve Prof. Dr. Murat TAŞAN, NKÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezen ARAT, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Murat DEVECİ, Prof. Dr. Fisun KOÇ, Üniversitemiz Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Fatih TUNA, Fakülte Sekreteri Ayla PİLATİN ile çok sayıda akademik personel katıldı.

Toplantıda konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Lisans Programı Akreditasyon sürecini başarı ile tamamlayarak akredite olan lisans programlarına dikkat çekerek, çalışmalarından dolayı fakülte yönetimi, öğretim üyeleri ve idari personele teşekkür etti. Diğer Bölümleri de akreditasyon sürecine dahil olmaları ve ayrıca Üniversitemizin başarısının artması için akademisyenlerimizin daha fazla yayın yapmaları konusunda teşvik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. ŞAHİN konuşmasının devamında, Üniversitemizin stratejik planı ve kalite politikalarından, Üniversitemizdeki kalite süreçlerine katkı sağlamak adına hazırlanan el kitaplarından,  geri bildirim yöntemlerinden ve diğer dokümanlardan haberdar olunması, özellikle anketlere beklenen katılımının sağlanması, performans hedeflerinin belirlenmesi ve performans sonuçlarının izlenmesi, ihtiyaç halinde iyileştirmelerin yapılması ve tüm sürecin kayıt altına alınması, eğitim öğretim süreçlerinde ilave veya iyileştirme işlemlerinde iç ve dış paydaş görüşlerinin alınması, otomasyon sisteminde düzenli veri girişi yapılması, Birim/Bölüm web sayfalarının güncel tutulması gibi Kalite ve Akreditasyon sürecinin devamlılığı konusundaki önemli noktalara dikkat çekti.

Dekan Prof. Dr. Sezen ARAT da konuşmasında Ziraat Fakültesi’nin idari faaliyetleri, öğrencilere yönelik faaliyetler, öğretim üyelerinin akademik faaliyetleri, akademik yayınlar, toplumsal katkı faaliyetleri, Kalite ve Akreditasyon süreci ile yıl içinde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplantı sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Ziraat Fakülteleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (ZİDEK) tarafından akredite edilen Bahçe Bitkileri, Bitki Koruma, Tarımsal Biyoteknoloji ve Zootekni Bölümü Bölüm Başkanlarına, ZİDEK Lisans Programları Akreditasyon Karar Belgesi takdiminde bulundu.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12




>