Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümümüzün Başarısı
15-03-2019

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyelerimizden Prof.Dr. Salih ÇELİK tarafından gönderilen kırmızı frenküzümü genotipi “Çeliks” ismi ile tescil ettirilmiştir.

Tohum Tescil ve Sertifikasyon Merkez Müdürlüğü ile yapılan iki yıllık çalışma sonunda Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü tarafından tescil edilen kırmızı frenk üzümünü gönderen Öğretim Üyemiz Prof.Dr. Salih ÇELİK, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.

Tohum Tescil ve Sertifikasyon Merkez Müdürlüğü ve Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan çalışma ile kırmızı frenküzümü genotipi “Çeliks” ismi ile tescil edilmiş olmasından dolayı Rektör Prof.Dr. Mümin ŞAHİN, Prof.Dr. Salih ÇELİK’ i tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.