Vedat Çeliker Anaokulu Öğrencileri Üniversitemizi Ziyaret etti
16-03-2017

Üniversitemizi ziyaret eden Tekirdağ Süleymanpaşa İlçesindeki Vedat Çelikel Anaokulu Öğrencilerine program kapsamında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu gezdirildi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu ziyaret eden anaokulu öğrencilerine, Sağlık Hizmetleri MYO Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Kaan Demiroğlu karşıladı. Yine Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Gökçen İlhan Ildız ve Çocuk Gelişimi Programı Öğr.Gör. Ceylan Özbek Ayaz ve bölüm öğrencilerinin anaokulu öğrencileri için hazırladığı çeşitli aktiviteler yapıldı. Çocuk Gelişimi üzerine önemli noktalara değinen öğretim görevlileri her bir öğrenciyle ayrı ayrı ilgilendi. Memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler kampüs içinden mutlu ayrıldı.