Vakıfbank Trakya Bölge Müdüründen Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
17-07-2019

Vakıfbank Trakya Bölge Müdürlüğü görevine atanan İbrahim ÇINAR, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Tekirdağ Şube Müdürü Emre Kağan DUMAN ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Bağlı Şube Yetkilisi Berna ÖZVARDAR da bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette, Vakıfbank Trakya Bölge Müdürü İbrahim ÇINAR, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin çalışmalarını ve başarılarını yakından takip ettiğini belirterek Rektör Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’e teşekkür etti.

Rektör Prof.Dr. Mümin ŞAHİN ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Vakıfbank Trakya Bölge Müdürlüğü görevine atanan İbrahim ÇINAR’a yeni görevinde başarılar diledi.