Vakıfbank Namık Kemal Üniversitesi Şubesi Gerçekleştirilen Tören İle Açıldı
10-05-2017



Akademik ve idari personeli ile öğrencilerine tüm olanakları sunmak amacıyla çalışmalar yürüten Namık Kemal Üniversitesinde son olarak Vakıfbank Namık Kemal Üniversitesi Şubesi gerçekleştirilen tören ile açıldı.

Değirmenaltı Yerleşkesi Sosyal Yaşam Merkezinde 1. Katta hizmet vermeye başlayan Vakıfbank Namık Kemal Üniversitesi Şubesinin açılışına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şefik Kurultay ve Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Türkiye Vakıflar Bankası Trakya Bölge Müdürü Hamza Yıldız, Vakıfbank Tekirdağ Şubesi Müdürü Emre Kağan Duman, akademisyenler, idari personel ile öğrenciler katıldı.

Şubenin açılışı öncesi konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Vakıfbank ile gerçekleştirilen protokol gereği Değirmenaltı Yerleşkesinde bir şubenin açılmış olmasının, Üniversite personeli ve öğrencilerimiz için kolaylık sağlayacağını belirterek “Üniversite yönetimi olarak başta öğrenciler olmak üzere personelimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere çalışmalar yürütüyoruz. Bu gün 35 bine varan öğrenci sayımız ve 2000’i geçen personelimiz ile birlikte Namık Kemal Üniversitesi kocaman bir aile oldu.  Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz şubenin hizmet vermesiyle birlikte personelimiz ve öğrencilerimiz şehir merkezine gitmeden işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilecekler. Üniversitemiz, personelimiz ve öğrencilerimiz için hayırlı olsun.” sözlerine yer verdi.

Açılış töreni, kurdelenin kesilmesinin ardından düzenlenen kokteyl etkinliğiyle sona erdi.

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>