Tıp Bayramı Üniversitemizde Kutlandı
16-03-2017



14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Araştırma ve Uygulama Hastanesi Konferans Salonunda kutlama programı düzenlendi.

Programda Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatin Rüştü Polat, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erdoğan Güntekin akademisyenler ve öğrenciler bulunurken, konuşmacı olarak Prof. Dr. Hasan Hüsrev Hatemi katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan Başhekim Doç. Dr. Erdoğan Güntekin, “Bu günün hepinize, tüm çalışanlarımıza hayırlı uğurlu ve kutlu olmasını diliyor. Hepiniz hoşgeldiniz.” dedi.

Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Rüştü Polat ise konuşmasında “Modern bir üniversite ortamında mesleki tecrübelerinizin yanı sıra öğrencilerimizin toplumun değerlerine, kültürlerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmenizi arzuluyoruz.” sözlerine yer verdi.  Doç. Dr. Polat konuşmasını “Vatandaşlarımızın sağlıklarına kavuşabilmelerinde var gücüyle mesleklerini icra eden başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım.” sözleriyle noktaladı.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, “Sağlık camiasının değerli mensupları bu vesile ile aranızda bulunmaktan çok memnunum. Sağlık çalışanlarının her geçen gün daha iyiye giden koşullarını görmek bizleri mutlu ediyor. Sağlık çalışanlarının bu kutsal görevlerini yaparken büyük zorluklarla karşılaştıklarına şahit olmaktayız; ancak buna rağmen özverili bir şekilde insanları sağlığına kavuşturmaya devam etmekte ve mesleklerini icra etmekteler. 14 Mart Tıp Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.” sözlerine yer verdi.

Açılış konuşmalarının ardından Prof. Dr. Hasan Hüsrev Hatemi, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Namık Kemal Üniversitesinin tıpçıları arasında olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek “Türkiye’de Tıbbın Tarihi” isimli verdiği konferansta Türk tıbbının önemli adımları üzerinde durdu.

Konferansın ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, günün anısına Prof. Dr. Hüsrev Hatemi’ye çiçek takdiminde bulundu.

Tıp Fakültesi bilgi yarışmasının final bölümünün tamamlanmasının ardından katılımcılara katılım belgesi takdim edilmesiyle program sonlandı. 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10




>