Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Birliği Müdüründen Ziyaret
05-03-2021

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Birliği Müdürü Nedim NAR, beraberindeki heyet ile birlikte Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Nedim NAR, bünyesinde Ziraat Fakültesini bulunduran Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin gelişiminden ve şehre olan katkısından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e akademik çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’de Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin şehrimizde yer alan her kurum ile iş birliği içerisinde, şehrimizle iç içe yaşayan bir Üniversite olmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.