Trakya Üniversitesi Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdüründen Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
22-08-2019

Trakya Üniversitesi Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Barış ÖZKAPI ve Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Özer ÖZÇELİK, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Barış ÖZKAPI ve Özer ÖZÇELİK, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde gerçekleştirilen projeleri yakından takip ettiklerini belirterek, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e akademik çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette Rektör ŞAHİN, nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, her iki üniversitenin meslek yüksekokulları arasında eğitim işbirliğinin olması için çalışmalar yürütülebileceğini söyledi.