Trakya Gazeteciler Birliğinden Ziyaret
13-06-2019



Trakya Gazeteciler Birliği Başkanı Naci AKYAZI ve beraberindeki heyet, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’ e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Şafak Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Rıza ERENLER, Trakya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Dernek Genel Sekreteri Gülçin AKYOL,  Avrupa Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İlkay DANACILAR, Trakya Türk TV Genel Yayın Yönetmeni İrfan DEMİR ve Kameraman Cihan UĞUM da bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette Başkan Naci AKYAZI ve beraberindeki heyet Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve halkımızı bu çalışmalar hakkında bilgilendirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör ŞAHİN, Gerek akademik kadromuz gerek idari personelimiz ile öğrencilerimize en iyi eğitimi ve kampüs imkanı sağlamayı amaçladığımız gibi Tekirdağ ve bölge halkına da fayda sağlayabilecek projeleri hayata geçirmeye çalışıyoruz. Rektörlük görevim boyunca hem Üniversitemizi hem de Tekirdağımızı daha iyi noktalara getirmeyi istiyorum, bunu yaparken sizlerin de destek olacağından eminim” ifadelerine yer verdi.

 

Namık Kemal Üniversitesi0




>