Trakya Akademi Oda Orkestrası Çok Sesli Türk Halk Müziği Konseri
17-03-2017

Trakya Akademi Oda Orkestrası, NKÜ Rektörlük Konferans Salonu’nda "Çok Sesli Türk Halk Müziği" adlı konser verdi.

Konsere Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Arda Göksu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlker Özmutlu, akademisyenler, öğrenciler ve Tekirdağlı müzik severler katıldı.

Türk Müziği Devlet Konservatuvarı’nın Mart ayındaki sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserin Şefliğini Bahadır Çokamay üstlendi. Topluluk ve solistler, Anadolu'nun farklı yörelerine ait türküleri orkestranın zengin müzik tınıları ve enstrümanları eşliğinde seslendirdi. Topluluğun geceye özel hazırladığı türkülere müzikseverler de eşlik etti. Sahne performanslarıyla dinleyicilerin büyük beğenisini toplayan Trakya Akademi Oda Orkestrası, konserin bitiminde Konservatuvar Müdürü Yrd. Doç. Dr. Arda Göksu orkestra adına Şef Bahadır Çokamay’a günün anısına çiçek takdiminde bulundu.