Tekirdağ Macar Dostluk Derneğinden Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
12-11-2019



Macaristan Cumhuriyeti Tekirdağ Fahri Konsolosu Erdoğan ERKEN, Tekirdağ Macar Dostluk Derneği Başkanı Av.İ. Güneş GÜRSELER, Kırım Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Şube Başkanı ve Gazeteci Fatih ERGE, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’i ziyaret etti.

Tekirdağ Macar Dostluk Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Fahrettin ÖZZADE ve Sedat KAPLAN’ın da bulunduğu ziyarette Erdoğan ERKEN, Av.İ. Güneş GÜRSELER ve Fatih ERGE Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin bölgesinde yükseköğretimin öncü kurumlarından biri olmasının memnuniyet kaynağı olduğunu ve gerçekleştirilen projeleri yakından takip ettiklerini belirttiler.

Rektör Prof.Dr. Mümin ŞAHİN gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti. Rektör ŞAHİN tüm gayretlerinin bölgeye katkı yapan ve fayda sağlayan bir üniversite olmaya yönelik olduğunu belirterek Üniversitemizi her alanda daha ileriye taşımak için çalıştıklarını vurguladı.

Ziyaret sonunda Tekirdağ Macar Dostluk Derneği Başkanı Av. İ. Güneş GÜRSELER, Rektör ŞAHİN’e günün anısında takdimde bulundu.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3




>