Tekirdağ Süleymanpaşa Fatih Anadolu Lisesinden Üniversitemize Ziyaret
02-03-2018



Fakültelerimizi yakından görmek, ilgi alanlarındaki bölümler ile ilgili bilgileri uzman eğitimcilerden öğrenmek ve üniversite yaşamına şahit olmak maksadıyla Tekirdağ Süleymanpaşa Fatih Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini ziyaret etti. 

Gelen öğrencilere Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Birimi personelinin eşlik ettiği gezide, Fatih Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi ve Merkez Kütüphane hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Eşit Ağırlık Bölümünde okuyan öğrenciler İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine giderek buradaki bölümler, puanlar, üniversite yaşamı ve mezuniyet sonrası iş imkanları ile ilgili bilgiler aldılar. Daha sonra Fen Edebiyat Fakültesine geçilen gezide yine bu fakültemiz ve kariyer olanakları ile ilgili bilgiler öğrencilerle paylaşılarak, derslikler ve konferans salonu da tanıtıldı.

Öğrencilerle bilgi paylaşan tüm akademisyen ve yetkililer yabancı dil öğreniminin önemine dikkat çekerek, günümüzde en az bir yabancı dil olarak İngilizce bilmenin artık şart olduğunu belirttiler.

Ziyaret sonunda Tekirdağ Süleymanpaşa Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri memnuniyetlerini dile getirerek kendilerine gösterilen ilgiden dolayı üniversitemiz yetkililerine teşekkürlerini sundular.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6




>