Tekirdağ Macar Dostluk Derneğinden Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
21-09-2022

Tekirdağ Macar Dostluk Derneği Başkanı Adem DALGIÇ ve Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin ÖZZADE, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i ziyaret etti.

Dernek Başkanı Adem DALGIÇ ve Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin ÖZZADE, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin bölgesinde yükseköğretimin öncü kurumlarından biri olmasının memnuniyet kaynağı olduğunu ve gerçekleştirilen projeleri yakından takip ettiklerini belirttiler.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm gayretlerinin bölgeye katkı yapan ve fayda sağlayan bir üniversite olmaya yönelik olduğunu belirtip Üniversitemizi her alanda daha ileriye taşımak için çalıştıklarını vurguladı ve ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.