TCDD 1. Bölge Müdüründen Ziyaret
20-01-2020



Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 1. Bölge Müdürü Levent MERİÇLİ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Levent MERİÇLİ, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin bölgenin gelişmesi için üstlenmiş olduğu lokomotif rolünü takdir ettiklerini belirtti ve Rektör ŞAHİN’e sembolik olarak lokomotif maketi takdiminde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kurumlar arası uyumun önemine dikkat çekti ve “Üniversitemiz Trakya’nın kalbi Tekirdağ’da yer alarak, bölgenin ulaşım yollarının kavşak noktasında bulunuyor. Üniversitemizi tercih eden öğrencilerimiz için ulaşım önemli bir kriterdir. Demiryollarımızın da tıpkı kara ve hava yolları gibi gelişim ve değişim sergilediğine şahit oluyoruz. Bu ülkemiz için gurur verici olduğu kadar, Üniversitemizi tercih eden öğrencilerimiz ve personelimiz için ulaşım seçeneği noktasında çeşitlilik ve kolaylık yaratması bakımından bir zenginliktir” dedi.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2




>