TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’un Teşrifleriyle NKÜ’de Sahur Programı
03-06-2019



Türkiye Büyük millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’un teşrifleriyle Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde öğrencilerle birlikte Sahur Programı gerçekleşti.

Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’un onur konuğu olduğu sahur programı NKÜ Sosyal Yaşam Merkezi’nde gerçekleşti. Programa Vali Aziz YILDIRIM, Tekirdağ Milletvekili Mustafa YEL, Garnizon Komutanı Tank. Kur. Alb. Cumhur Mustafa KICANOĞLU, Adalet Komisyonu Başkanı Naci ERGİN, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan YURT, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Şahin KARAKAŞ, İl Emniyet Müdürü Mustafa AYDIN, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa ÇETİN, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan ÖZCAN, Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezai ÇETİN Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat EREN, Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcileri ile Üniversitemiz Akademik ve İdari Personeli ile öğrenciler katıldı.

Sahur yemeğinden sonra Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN gerçekleştirdiği teşekkür konuşmasında programın onur konuğu TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP olmak üzere katılım sergileyen ve emeği geçen herkese teşekkür etti ve Ramazan’ın mağfiret ayı olduğunu söyleyerek herkesin Ramazan Bayramını kutladı.

Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP da başta öğrenciler olmak üzere katılan ve programda emeği geçen herkese teşekkür etti. Ardından oruç tutmanın feyzinden bahsettikten sonra Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin şehrin ve bölgenin gelişimi için çok önemli ve değerli bir kurum olduğunu vurguladı.

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP ve protokol üyeleri daha sonra programa katılan öğrencilerle toplu fotoğraf çektirdiler. Meclis Başkanı Prof. Dr. ŞENTOP, programda emeği geçen Üniversitemiz yemekhane personeli ile de günün anısına bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

 
Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12
Namık Kemal Üniversitesi13
Namık Kemal Üniversitesi14
Namık Kemal Üniversitesi15




>