Tarımsal Finansman ve Bankacılık Uygulamaları Konulu Konferans
13-03-2018



Üniversitemiz Ekonomi Topluluğu tarafından konuşmacı olarak Deniz Bank Trakya Bölge Müdürü Ahmet Çelik’in katıldığı “Tarımsal Finansman ve Bankacılık Uygulamaları" konulu konferans düzenlendi.

Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, akademisyenler ile öğrenciler ilgi gösterdi.

Ahmet Çelik katıldığı konferansta tarım ve tarımsal faaliyetin tüm dünya açısından önemine dikkat çekerek, ülke politikaları ve bankacılık sektörü açısından desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

 Tarımsal üretimin günümüzde pazar için yapıldığını kaydeden Çelik, üretim ve yatırımın desteklenmesi, iletişim çalışmalarının arttırılması ve teknoloji yatırımı ile tarım sektöründe verimin ve dolayısıyla karın artacağını aktardı.

Ahmet Çelik Ziraat Fakültesi Arş. Gör. Deniz Çağla Turan moderatörlüğünde öğrenciler ve akademisyenler tarafından sorulan soruları cevapladı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen soru cevap kısmında öğrenciler tarımsal finansman ve bankacılık uygulamaları konularında merak ettikleri sorulara cevap bulma imkânı yakaladı.

Program Dekan Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu ve Tarım Ekonomisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Azabağaoğlu tarafından konuşmacı Ahmet Çelik’e günün anısına hediye takdimi ile son buldu.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4




>