Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Birliği Müdüründen Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
09-03-2017

Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Birliği Müdürlüğü görevine atanarak görevine başlayan Ergün Çubukçu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay, Bölge Birliği Müdür Yardımcısı Nedim Nar ve Bölge Birliği Müdürlüğü Tedarik Yönetmeni Murat Yıldırım da bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Ergün Çubukçu tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Birliği Müdürü Ergün Çubukçu’da bünyesinde bölgenin en gözde Ziraat Fakültesi bulunduran Namık Kemal Üniversitesinin tarım alanında şehrimize kazandırdıklarından dolayı Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e teşekkür etti.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.