Süper Lig’e Çıkan NKÜ Erkek Basketbol ve Kadın Voleybol Takımlarından Rektöre Ziyaret
18-05-2019



Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu müsabakalarında namağlup şampiyon olarak Süper Lig’e çıkan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı ile Kadın Voleybol Takımı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i ziyaret ettiler.

Çanakkale'de oynanan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Üniversitelerarası Süper Lig’e Çıkma Terfi Maçlarında oynadığı tüm maçlarını kazanarak şampiyonluğu elde eden ve Süper Lig'e çıkan Üniversitemiz Erkek Basketbol Takımı ile takım teknik sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Umut CANLI ve geçtiğimiz ay Üniversitemizde oynanan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Üniversite Oyunlarının başlangıç etkinlikleri kapsamındaki Voleybol 1. Lig Grup Müsabakalarında birinciliği elde ederek Süper Lig’e yükselen Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Kadın Voleybol Takımı, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Doç. Dr. İlker ÖZMUTLU ve Öğr. Gör. Serkan AYDIN öncülüğünde Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Rektör ŞAHİN, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, “Bu öğrenciler hepimizin gururu, göğsümüzü kabarttılar. Başarılarınız daim olsun. Biz her zaman sizlerin destekçisi olacağız. Hocalarımızı ve teknik ekiplerini, tüm müsabakalarda üst düzey performans sergileyen değerli öğrencilerimizi kutlar Süper Lig'de başarılar dilerim ” dedi. Doç. Dr. İlker ÖZMUTLU da “En değerli kupalarımızı size takdim ediyoruz” diyerek takımların kazandıkları kupaları Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e teslim etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI’nın da yer aldığı ziyarette Rektör ŞAHİN, sporculara başarılarından ötürü teşekkür belgesi takdiminde bulundu.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7




>