Stratejik Plan Farkındalık ve Durum Tespiti Çalıştayı Düzenlendi
22-06-2018



TÜBİTAK TÜSSİDE ile Üniversitemiz işbirliğinde Stratejik Plan Farkındalık ve Durum Tespiti Çalıştayı tüm birimlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Rektörlük 11. Kat Toplantı Salonu’nda düzenlenen çalıştayın açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek yaptı. Rektör Şimşek, “2020 ve 2024 yılları Üniversitemizin Stratejik Plan Hazırlık Çalışmaları dahilinde siz değerli personelimizin düşünceleri ve önerilerinin de sunulacağı bu çalıştayın hepimize başarı getireceği inancındayım” dedi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal yaptığı konuşmasında, “Tüm kurum ve kuruluşların en etkili şekilde çalışabilmesi, personel arasındaki ilişkilerin daha verimli hale getirilebilmesi ve çevreyle olan bağlarını daha iyi kuvvetlendirebilmesi için bu tür çalışmaların olması gerektiği düşüncesindeyim” dedi.

Stratejik Plan Farkındalık ve Durum Tespiti Çalıştayı’ na konuşmacı olarak katılan Başuzman Araştırmacı Hatice Semiz ve Başuzman Araştırmacı Barış Çarıkçı Üniversitemizin tüm birimlerinden gelen temsilcilerin oluşturduğu gruplara yönelik “Stratejik Plan Bilgilendirme Oturumu ve Mevcut Sistem Tespit Çalışması (SWOT) düzenledi.

Buna göre katılımcılar Üniversitemizin güçlü alanlarını ve iyileştirmeye açık alanlarını belirleyerek dış çevreden kaynaklanan fırsat ve tehditleri saptayarak ilgili konuları diğer katılımcılar ile paylaştılar.

Üniversitemizin mevcut durumu, kaynakları ve faaliyetleri düşünülerek belirlenen güçlü alanlar, zayıf alanlar, fırsatlar ve tehditlere ilişkin düşüncelerin paylaşıldığı çalıştayda son olarak misyon ve vizyon çalışması yapıldı.

Çalıştay tüm katılımcıların toplu fotoğraf çektirmesiyle son buldu.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12




>