Ruse Angel Kanchev Üniversitesinden Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
20-06-2017



Bulgaristan'da bulunan Ruse" Angel Kanchev" Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Velizera Pencheva beraberindeki heyet ile birlikte Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette iki üniversite arasında mevcut işbirliği yapılması, gelecekte planlanması düşünülen bilimsel projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken; görüşmeler sonucunda öğretim üyesi ve öğrenci değişimi konularının yanı sıra, iki üniversitenin ortaklığında bilimsel projeler üretilmesi için çalışmalar yapılması gerektiği kaydedildi.

Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Prof. Dr. Krasimir Velikov Martev ve Yabancı Öğrenciler Bölümü Müfettişi Nevin Hebibova da bulundu.

Rektör Prof. Dr. Velizera Pencheva’nın Üniversitesitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e günün anısına Ruse" Angel Kanchev" Üniversitesi diploması takdim etti.

 Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’in Ruse" Angel Kanchev" Üniversitesinden gelen heyete Fen Edebiyat Fakültesi, Morfoloji Binası, NABİLTEM, Sosyal Yaşam Merkezi ve Spor Kompleksi’ni gezdirmesi ile ziyaret noktalandı. 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6




>