Rektör Prof. Dr. Sedat Murat’tan NKÜ Araştırma Hastanesine Ziyaret
07-12-2018



Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, NKÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesini ziyaret ederek bilgi aldı.

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat’ı, Merkez Müdürü ve Hastane Başhekimi Doç. Dr. Fatih Horozoğlu, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tülin Yıldız, hastane yönetimi, idari personel ve sağlık hizmetleri birim temsilcileri karşıladı. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz ve Genel Sekreter Yardımcısı Sedat Sümbül de hazır bulundu.

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, gerçekleştirdiği tanışma ve inceleme maksatlı ziyarette hastane hakkında yetkililerden yerinde bilgi aldı. Araştırma Hastanesinin kapasite artırımı dolayısıyla devam eden tadilatlar hakkında da Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Başhekim Doç. Dr. Horozoğlu tarafından bilgilendirildi.

Poliklinikler kısmından başlayan ziyaret Acil Servis ile devam etti. Burada Acil Tıp Anabilimdalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Şahin’den Acil Servis ile ilgili bilgi alan Prof. Dr. Sedat Murat hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet etti. Sağlık personeli ile de konuşan Prof. Dr. Sedat Murat, “Sizler bu kurumun bel kemiğisiniz. Bu ulvi meslekte özveriyle çalışmanızı takdir ediyorum” dedi.

Ziyaret daha sonra Yoğun Bakım Ünitesi ile davam etti. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat burada ayrıca, geçirdiği elim trafik kazası sonucu Hastanemizde tedavi altına alınan Tekirdağ’ın tanınmış işadamlarından Eyüp Kanar’ı ziyaret ederek Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilimdalı Başkanı Prof. Dr. Cavidan Arar ve Dr. Öğr. Üyesi İlker Yıldırım’dan hastanın durumu hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra Rektör Prof. Dr. Sedat Murat ve beraberindeki heyet, Hastanemizde tedavi görmekte olan 15 Temmuz Gazisi Erdinç Süresoy ile Çorlu’daki tren kazasında yaralanan Zeynep Aydıncı’yı hastanedeki odalarında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Araştırma Hastanesine gerçekleştirdiği ziyaretin sonunda Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Başhekimlik makamında Doç. Dr. Fatih Horozoğlu’ndan hastane hakkında brifing aldı.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12
Namık Kemal Üniversitesi13




>