Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’den Saray Meslek Yüksekokuluna Ziyaret
14-11-2019

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Kâmil TIRPANCI ile birlikte Saray Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Uğur AKYOL tarafından karşılanarak, Meslek Yüksekokulunun fiziki yapısı ile programları hakkında bilgilendirilen Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, öğretim elemanları ile bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Saray Meslek Yüksekokuluna yapmış olduğu ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN; Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin fiziksel gelişimi, akademik yapılanması ve eğitim-öğretim anlayışıyla, Türkiye’deki üniversiteler arasında istediğimiz bir konuma gelmesi için sıkı bir çalışma yürütüldüğünü, Yükseköğrenim kurumlarının da bulunduğu bölgeye, çevreye ve şehre katma değer kattığını bu anlamda Üniversite-şehir bütünleşmesinin önemli olduğunu vurguladı.

Ziyaret günün anısına toplu fotoğraf çekimiyle noktalandı.