Ramada Tekirdağ Otel ile İş Bilirliği Protokolü İmzalandı
14-05-2018



Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Ramada Tekirdağ Otel (Erd Otelcilik Turizm Yatırım Anonim Şirketi) arasında İşyeri Mesleki Uygulamaları Eğitim ve Öğretim İş birliği Protokolü imzalandı.

Protokole Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ile Ramada Tekirdağ Oteli Genel Müdürü Volkan Kuş imza atarken, Rektörlük makamında gerçekleştirilen protokol töreninde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Gökmen Kantar, Ramada Oteli Satış Müdürü Can Pekbaş ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve otel işletmeciliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Hamide Salha bulundu.

Protokol töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak özel sektörlerle olan iş birliklerine önem verildiğini kaydederek, imzalanan protokol ile Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programlarında kayıtlı öğrencilerin işbaşı eğitimi, mesleğe hazırlanma, mesleğin gerekli kıldığı bilgi ve becerileri arttırma ve mesleki becerilerini geliştirmeleri amaçlandığı aktardı. 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3




>