Pınarhisar Anadolu İmam Hatip Lisesinden Üniversitemize Ziyaret
23-04-2019

Basın ve Halkla İlişkiler Birimi organizasyonu çerçevesinde Pınarhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine öğretmenleri eşliğinde, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Spor Kompleksi ve kampüs gezdirildi.

Gezi kapsamında Fen Edebiyat Fakültesi Araştırma ve Dil Laboratuvarları, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Gravür ve Resim Atölyesi, İlahiyat Fakültesi Derslikler ve Konferans Salonu öğrencilere gösterildi.

Fakülte yetkilileri tarafından geziye katılan 15 öğrenciye puanlar, bölümlerdeki dersler, sunulan olanaklar, derslerin müfredatları ve mezun olan öğrencilerin kariyer ve iş olanakları hakkında bilgiler verildi. Öğrencilere ayrıca üniversite hakkında ayrıntılı tanıtıcı bilgiler verilerek, öğrencilerin üniversite ile ilgili soruları yanıtlandı.

Üniversite deneyimi yaşayan liseli öğrenciler, memnuniyetlerini dile getirerek Üniversitemiz kampüsünden mutlu ayrıldılar.