Prof. Dr. Türkan DAĞOĞLU’ndan Ziyaret
15-03-2019

İstanbul Ak Parti 24. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Türkan DAĞOĞLU ve eşi Prof. Dr. Temel DAĞOĞLU, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Prof. Dr. Türkan DAĞOĞLU ve Prof. Dr. Temel DAĞOĞLU, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin çalışmalarını takdir ettiklerini belirttiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, NKÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin sunduğu sağlık hizmetleri başta olmak üzere Üniversite faktörünün bölgeye yaptığı katkıyı arttırmaya tüm gayretleri ile çalıştıklarını ifade etti ve tıp camiasının mensupları olmaları sebebiyle kendilerinin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Ziyarette ayrıca Prof. Dr. Türkan DAĞOĞLU ve Prof. Dr. Temel DAĞOĞLU, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e anı tabağı takdiminde bulundular.

Haberler & Duyurular
Arşiv