Onları Fark Edin Konulu Dijital Sergi Açıldı
10-05-2018



Üniversitemiz Bitki Koruma Topluluğu tarafından düzenlenen "Onları Fark Edin" konulu  kampüs böcekleri yarışması ödül töreni ile kampüs böcekleri dijital sergi açılışı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in katılımıyla gerçekleşti.

Sosyal Yaşam Merkezi 2. Kattaki S102 nolu salonda açılan Onları Fark Edin Konulu Dijital Serginin açılışında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Yıldız Teknik Üniversitesi Balkan ve Karadeniz Araştırmaları Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Hacısalihoğlu, Bitki Koruma Topluluğu Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Sağlam, akademisyenler ile öğrenciler bulundu.

Sergide konuşan Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek “Kampüsümüzdeki biyolojik çeşitliliği, farkındalık yaratmak amacıyla fotoğraf ile bizlerle buluşturduğu için düzenlenen sergide katkısı olan öğrencilerimizi kutluyorum.” sözlerine yer verdi.

Kampus içerisindeki böcek çeşitliliğinin öğrenciler tarafından fark edilebilirliğini artırmayı amaçlayan yarışmaya 27 öğrenci 62 fotoğraf ile katılırken törende ilk üçe giren fotoğrafların sahiplerine ödülleri takdim edildi.  

Öğrencilerin kampüs içindeki böcekleri cep telefonları ile çekerek paylaştığı fotoğraflar dijital sergide fotoğraf severler ile buluştu.

 

Ödül alanlar

1. Süleyman Gerz-Ziraat Fakültesi-Bitki Koruma Bölümü

2. Semih Erişken-Ziraat Fakültesi-Bahçe Bitkileri Bölümü

3. Mehmet Eraslan-Veteriner Fakültesi

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6




>