NKÜ Üniversite Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ''tan Ziyaret
22-09-2021

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ, Rektör ŞAHİN’e Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesinin bir parçası olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti ve son çıkan kitabı ‘Sizi Uyutabilirim’in bir nüshasını takdimde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, Tekirdağlı hemşerilerimizin hak ettikleri hastane konforunun Üniversite Hastanemize kazandırılmasına vesile oldukları için kendilerini tebrik etti. Rektör ŞAHİN ayrıca Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ’a kitabı ve çalışmaları için başarı temennisinde bulundu.