NKÜ ile BİLSEM Arasında Protokol İmzalandı
15-05-2019



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı ile Tekirdağ Bilim ve Sanat Merkezi  (BİLSEM) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Rektörlük katında gerçekleşen imza töreninde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI ile BİLSEM Müdürü Ferruh TOPUZ, hayırlı olması temennisi ile protokole imza attılar. Törende ayrıca NKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvar Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arda GÖKSU, BİLSEM Müzik Öğretmenleri Melih PATOĞLU, Savaş BÖLÜCÜ ve protokolün hayata geçmesinde öncü olan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in eşi Selda ŞAHİN ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI’nın eşi Hatice ÇAKICI da yer aldı.

İmzalanan protokole göre NKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı ve BİLSEM işbirliği neticesinde ilk ve orta öğretim düzeyindeki seçilmiş, özel yetenekli öğrencilere yaparak, yaşayarak ve eğlenerek bilimsel, sanatsal ve eleştirel düşünme, yaratıcı olma, yargılama, sorgulama ve sorun çözme gibi temel yaşam becerilerini kazandırmak amaçlanıyor. Ayrıca protokolün Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Bilim Sanat Merkezi ile ilgili işbirliği faaliyetlerini ve bu işbirliğine ilişkin esasları kapsadığı ifade edildi.

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3




>