NKÜ Bahar Şenlikleri Gerçekleştirilen Tören ile Başladı
10-05-2017



Her yıl geleneksel hale gelen ve baharın coşkusunun üniversite öğrencileri tarafından doyasıya yaşandığı Namık Kemal Üniversitesi Bahar Şenliği, Spor Kompleksi önünde gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı.

Bahar Şenliği Açılış Töreni Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcıları akademik personel ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek açılış konuşmasında katılımcıları selamlayarak, "Bizler Namık Kemal Üniversitesi olarak, durmaksızın devam eden eğitim ve araştırma çalışmalarımızla birlikte öğrencilerimize kaliteli eğitim verirken, aynı zamanda öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yönlerinin güçlü olması gerektiğine de inanmaktayız. Üniversitemiz bünyesinde bulunan 80 öğrenci topluluğumuz, bir yılda düzenledikleri 400’ün üzerinde etkinlik ile üniversitemizin ve şehrimizin kültürel, sportif ve bilimsel hayatına katkı sağlıyorlar. Bugün üniversitemizin kültürel, sosyal ve sportif faaliyet alanlarının bu kadar çeşitlenmesini sağlamak için görev alarak destek veren topluluklarımızı, öğrencilerimizi, akademik ve idari personelimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Üç gün sürecek olan bahar şenliklerinin öğrencilerimiz için güzel bir mola olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı ve Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu Halk Oyunları ekibi sahneye çıkarak gösterilerini sundu.

Açılış töreninin ardından Spor Kompleksi önündeki öğrenci topluluk standları Üniversitemiz Rektörü ve Rektör Yardımcıları tarafından ziyaret edildi. Öğrenci topluluklarının çalışmalarını ve taleplerini dinleyerek öğrencilerle bir araya geldi.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12
Namık Kemal Üniversitesi13
Namık Kemal Üniversitesi14
Namık Kemal Üniversitesi15




>