Namık Kemal Üniversitesi Çorlu’da Üniversite Tanıtım Günlerine Katıldı
23-03-2017

Namık Kemal Üniversitesi Çorlu’da Unilook Türkiye Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri adlı etkinliğe katıldı. Çorlu ve civarından liselerin gruplar halinde katıldığı etkinlikte öğrenciler, Namık Kemal Üniversitesi tanıtım standını ziyaret ederek üniversitemiz, bölümler ve taban puanlar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Çorlu Kültür Merkezi’nde 22 mart çarşamba günü saat 10:00-16:00 arasında gerçekleşen etkinlikte öğrenciler doğru tercih yapma konusunda Kültür Merkezi Konferans Salonunda çeşitli seminerlere katıldı. Öğrenciler, seminerlerin öncesinde ve sonrasında etkinliğe katılan üniversitelerin tanıtım alanındaki stantlarını gezdi. Vakıf Üniversiteleri dışında etkinliğe katılan tek Devlet Üniversitesi olan Namık Kemal Üniversitesi tanıtım standı öğrencilerin ve öğretmenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Standı ziyaret eden öğrencilere çeşitli tanıtıcı materyaller verildi. İlgi duydukları alanlar hakkında sorular da soran öğrenciler, tercih dönemi öncesi Namık Kemal Üniversitesi hakkında merak ettikleri konular hakkında yüz yüze bilgi edinebildikleri böyle bir fırsatı yakalamaktan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler. Etkinlik, okulların tanıtım alanından ayrılması ile sona erdi.