Muratlı MYO’dan Üniversite Sanayi İşbirliği Protokolü
15-11-2019



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Muratlı Meslek Yüksekokulu (MYO) ile Mondi Kale Nobel Ambalaj San. Tic. A.Ş. firması arasında “İşyeri Mesleki Uygulamaları Eğitim ve Öğretim İşbirliği Protokolü” imzalandı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Meslek Yüksekokulları İşyeri Mesleki Uygulamalar Eğitim Yönergesi kapsamında hazırlanan protokole Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN üniversitemiz adına imza atarken, firma adına ise imzayı İnsan Kaynakları Müdürü Barış TUNA attı.

Rektörlük makamında gerçekleşen imza töreninde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Muratlı MYO Müdürü Prof. Dr. Murat ATEŞ, Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR ile Muratlı MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bahar SÖZÜBEK de yer aldı.

Firma temsilcisi Barış TUNA, imza töreninde “Hayırlı olsun” temennisinde bulunurken, gıda ambalajı sektöründe yer alan firmalarının aseptik, felksibıl ve dondurma ambalajı üretimi ile ülke ekonomisine katkıda bulunduğunu, üniversitemiz Muratlı MYO Kimya Teknolojisi Programı öğrencilerinin imzalanan bu protokol sayesinde edinecekleri işbaşı deneyiminin öğrencilerimizin başarılarını artıracağına inandığını söyledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de imzalanan protokolden dolayı memnuniyetini ifade ederek, Üniversite-Sanayi işbirliğinin bu güzel örneğinin öğrencilerin işbaşı eğitimi, mesleğe hazırlanma, mesleğin gerekli kıldığı bilgi ve becerilerini artırma ve mesleki becerilerini geliştirmeleri amacıyla yapıldığını vurgulayarak her iki kuruma da hayırlı olmasını diledi.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3




>