MEB Hizmet İçi Eğitimi NKÜ Teknik Bilimler MYO Tarafından Verildi
26-10-2018



Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Otomotiv Teknolojisi Öğretmenlerine teorik ve uygulamalı eğitim Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından verildi.

Üniversitemiz ile Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü  arasında, Tekirdağ il sınırları içerisinde yer alan Millî Eğitim Bakanlığına bağlı mesleki ve teknik eğitim kurumlarında başarıyı arttırmak için uygun görülen mesleki alanlarda öğretmenlere yönelik hizmetiçi eğitimler planlanması, bu programlarla araştırma-geliştirme çalışmaları yapılması ve bilgi üreten, teknoloji transferi yoluyla bilgisini sanayi ve toplumla paylaşmayı hedefleyen üniversitelerimiz sayesinde öğretmenlerin gelişen bilim ve teknolojideki yeni değişimleri tanımaları, gelişmeleri yakından takip etmeleri, bu konuda bilgi ve deneyimlerini arttırmaları amacıyla “Hizmet İçi Eğitim İşbirliği” protokolü imzalanmıştı.

Bu kapsamda işbirliğinin ilk aşaması olarak NKÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Erdal Kılıç tarafından Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulunda, Tekirdağ İlimizde görev yapan Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı öğretmenlerine yönelik  “Diagnostik” konulu teorik ve uygulamalı hizmet içi eğitim verildi.

Eğitim sonunda tüm katılımcılara Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Basri Kuzu, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Bilal Bilgin ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Çakal tarafından katılım belgeleri takdim edildi.

İki yıl süreli olarak hayata geçirilen protokolün amaçlarına yönelik hizmetlerin yürütülmesinde, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi eğitimde iş birliğine ait usul ve esaslara göre çalışmalar yapacak.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10




>