Marmaraereğlisi Kaymakamından Üniversitemize Nezaket Ziyareti
04-01-2017

Aralık’ta yayınlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi’ne göre Marmaraereğlisi Kaymakamlığına atanan Sıdkı Zehin, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Kaymakam Sıdkı Zehin, Üniversitemizde gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, Tekirdağ’a böylesine güzel bir üniversite kazandırmasından dolayı Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek de Marmaraereğlisi Kaymakamlığı görevine atanan Sıdkı Zehin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni görevinde başarılar diledi. Prof. Dr. Osman Şimşek, “Birlikte uyum içinde çalışarak Tekirdağ’a katkı sağlayacağımızı düşünüyorum.” dedi.