Lise Öğrencilerinden Üniversitemize Ziyaret
21-12-2017



Üniversitemiz Fakültelerini, Meslek Yüksekokullarını ve Yüksekokullarını ziyaret ederek, tercih edecekleri bölümler hakkında birebir öğretim üyelerimizle görüşüp bilgi almak isteyen Liselerin son sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiğimiz gezilere bir yenisi daha eklendi.

Muratlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerinin yaptığı gezide Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ziyaret edildi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı hakkında bilgi alan öğrencilere ders içerikleri ve Üniversitemizin imkanları hakkında bilgi verildi. Yüksekokulun mevcut programlarına ait uygulama laboratuvarları gezdirildi.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’ nda Tekstil Teknolojisi, Makine, Bilgisayar Teknolojileri, Gıda Teknolojisi programlarının laboratuarları gezilerek programlar ile ilgili bilgi alan öğrencilere Üniversitemizin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerinin içeriği ve öğrencilerine sunduğu imkanlar hakkında bilgi verildi. 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5




>