Kuzgunlar Korumalı Futbol Takımının Başarısı
22-12-2017

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Korumalı (Amerikan) Futbolu 2017 – 2018 Ünilig 1. Lig Müsabakalarına Üniversitemizi temsilen katılan Kuzgunlar Korumalı Futbol Takımı Okan Üniversitesi ile yaptığı maçtan galip ayrıldı.

Karşılaşmada Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Kuzgunlar Korumalı Futbol Takımı üstün bir performans göstererek Okan Üniversitesi Korumalı Futbol Takımını 39-0 yendi.

Kuzgunlar Korumalı Futbol Takımı Namık Kemal Üniversitesi Spor Kompleksinde Düzce Üniversitesi ile yaptığı karşılaşmadan da 28-16 galip ayrılmıştı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Kuzgunlar Korumalı Futbol Takımı 4 Şubat 2018'de  Üniversitemiz Spor Kompleksinde Kocaeli Üniversitesi ile karşılaşacak.