Kariyer Merkezi Birim Temsilcileri Bilgilendirme Toplantısı
27-02-2017



Üniversitemiz ile Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde yürütülmekte olan “Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli İle Kariyer Hizmetlerinin Sunulması” projesi kapsamında bir bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Üniversitemiz Rektörlük Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda Prof. Dr. M. İhsan Soysal tarafından yönetilen toplantıya Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (NKÜKAM) Müdürü Prof. Dr. Murat Çetin, Üniversitemizin akademik birimlerinin temsilcileri ile NKÜKAM personeli katıldı.

İki kısımdan oluşan toplantının ilk bölümünde açılış konuşmasının ardından Prof. Dr. M. İhsan Soysal tarafından proje kapsamında yapılan ve yapılacak olan Kariyer Merkezi aktiviteleri hakkında bilgi verildi. Bu anlamda Birim Temsilciliğinin ve Kariyer Merkezine sahip çıkılmasının önemi üzerinde hassasiyetle durularak, öğrencilerin staj ve istihdam durumları ile firmalarla anlaşmalar ve firmaların Kariyer Merkezi web portalına üyelik meselesinin konuşulacağı firma ve fabrika ziyaretlerine değinildi. Firma ziyaretlerinde 200 firmanın portala üyeliği ve 25 firma ile özel anlaşmaların yapılması planlandığı bildirildi.

Toplantının ikinci kısmında ise Kariyer Uzmanı Özlem Ayyıldız bir sunum gerçekleştirdi. Ayyıldız kariyer, kariyer danışmanlığı, amacı ve faaliyetleri hakkında öz bir bilgi verdi. Birim temsilcileri ile birimlerinde Kariyer Merkezinin öğrencilere tanıtımı konusunda bir zaman planlaması yapılmasının ardından toplantı sona erdi.

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2




>