Kaç Baba Kaç Tiyatro Oyununa Büyük İlgi
10-05-2018

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Tiyatro Topluluğunun sahnelediği “Kaç Baba Kaç” adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

Rektörlük Konferans Salonu’nda sahnelenen iki perdelik oyunu Üniversitemiz Genel Sekreteri Abdullah Yinanç, akademisyenler, öğrenciler ile Tekirdağlı tiyatro severler izledi.

İngiliz Yazar Ray Cooney’in kaleme aldığı “Kaç Baba Kaç” adlı komedi oyununu izleyiciler ile buluşturan NKÜ Tiyatro Topluluğu, tiyatro severlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Mert Patır Yönetmenliğinde sergilenen oyunda Emirhan İrfanoğlu, Berker Vezir Aydemir, İlayda Corut, Mahmut Dambasan, Songül Aktaş, Melisnur Nevruz, Çağrı Akman, Esra Rabia, Gizem Güloğlu, Canan Yalçın ve Nesrin Altınova performanslarıyla seyircilerin takdirini kazandı.