İŞKUR İl Müdürü Yaşar ESEN’den Ziyaret
10-09-2021

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Yaşar ESEN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında ziyarette bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Yaşar ESEN, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e, Eylül ayı içerisinde gerçekleştirecekleri bir etkinlikle ilgili bilgi vererek davette bulundu. İŞKUR İl Müdürü Yaşar ESEN ayrıca Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin şehrin ve bölgenin gelişimine katkısını takdir ettiklerini belirtti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik davetleri için kendilerine teşekkür etti ve kurumlar arası uyumun çalışmalara da yansıtılmasının hem kurumlara hem de ülke istihdamına olan katkısına vurgu yaptı.