İlahiyat Fakültesi Oryantasyon Programı
08-10-2018

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi bölümlerine yerleşen öğrencilere yönelik oryantasyon programı İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlendi.

Oryantasyon programlarımız Üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilerin Üniversitemizin olanaklarından en iyi şekilde yararlanmalarını ve Üniversite eğitimleri boyunca onlara gerekli olabilecek her türlü bilgiyi vermeyi hedeflemektedir. Ulaşım imkanlarından, sosyal yaşama kadar birçok olanağa nasıl ulaşabileceklerini anlatmayı da amaç edinen oryantasyon programları her fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında düzenlenmeye devam etmektedir.

İlahiyat Fakültesinde düzenlenen oryantasyon programında Dekan Prof.Dr. Hasan Keskin, Dekan Yrd. Yakup Bıyıkoğlu, Dr.Öğr.Üyesi Ahmet Bayındır ve Dr.Hızır Yağcı, fakülte, ders işleyişi, Üniversitemizin genel yapısı ve imkanlarından bahsederek öğrencileri bilgilendirdiler.

Program öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından son buldu.