İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Hizmetiçi Eğitim İşbirliği Protokolü İmzalandı
25-05-2016



Üniversitemiz ile Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında "Hizmetiçi Eğitim İşbirliği Protokolü" imzalandı.

Üniversitemizin başta fiziki mekan ve tesisleri, bilim ve araştırma kapasitesi  ve öğretim üyelerinin katkıları ile Tekirdağ il sınırları içerisinde yer alan Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı mesleki ve teknik eğitim kurumlarında; görev yapan öğretmenlere hizmetiçi eğitimler planlayarak, eğitimin niteliği ile ilgili öncelikli olarak belirlenmiş alanlar başta olmak üzere, taraflarca uygun görülen tüm alanlarda, planlı çalışmalar yürüterek, özellikle öğrencilerin başarı seviyelerini yükseltecek olan tüm eğitim hizmetlerinin niteliğini arttırmayı amaçlayan Hizmetiçi Eğitim İşbirliği Protokolü'ne Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, ile İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler imza atti.

Üniversitemizin AR-GE çalışmaları yapan ve bilgi üreten, teknoloji transferi yolu ile bilgisini sanayi ve toplumla birleştiren kurum olduğunun dile getirildiği imza töreninde Üniversitemize bağlı mühendislik ve mesleki eğitimle ilgili tüm fakülte, enstitü ve yüksekokullarla; ilimizdeki mesleki ve teknik orta öğretim kurumlarında görev yapan meslek dersi öğretmenlerinin hizmet içi eğitimleri kapsamında işbirliği yapılmasının amaçlandığı bildirildi.

İmza töreninde Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay ile Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Eğitim Şube Müdürü Ahmet Çanlı da bulundu. 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3




>