İl Emniyet Müdüründen Veda Ziyareti
09-07-2021

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet ERDUĞAN, geçtiğimiz günlerde yayınlanan Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi dolayısıyla Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e bir veda ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alıverişinde bulunuldu. İl Emniyet Müdürü Mehmet ERDUĞAN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin bölgesinde etkili bir kurum olduğuna değinerek Rektör ŞAHİN’e akademik ve idari çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Tekirdağ’ın huzur ve sükûnu için il genelinde gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalarından dolayı İl Emniyet Müdürü Mehmet ERDUĞAN’a teşekkür etti.