İBB Türk Halk Müziği Topluluğundan Muhteşem Konser
09-03-2017

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından, Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Halk Müziği konseri büyük ilgi gördü.

Üniversitemiz kültürel etkinlikleri kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel düzenlenen konsere, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal ve Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Genel Sekreter Yard. Doç. Dr. Abdullah Yinanç, Üniversitemiz Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Dr. Arda Göksu, üniversitemiz akademik ve idari personeli ile Tekirdağlı müzikseverler katıldı.

İBB Türk Halk Müziği Topluluğu konserde “Arda Boyları”, “Burçak Tarlası”, “Bağa Girdim Bağ Budanmış”, “Çay Benim Çeşme Benim” gibi sevilen türkülere yer verdi.

Katılımcıların alkışlarıyla eşlik ettiği konser sonunda Üniversitemiz Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Gülen Özdemir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu adına Aynur Aker’e çiçek takdiminde bulundu.

Konser aynı zamanda NKÜ İnternet TV’den de canlı olarak yayınlanarak seyirciler ile buluştu.