I. Bilim, Sanat ve Spor Kampı Sertifika Töreni Gerçekleştirildi
02-08-2019



 


Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve NKÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. (TEKNOPARK) arasında gerçekleştirilen Bilim, Sanat ve Spor Kampı işbirliği çerçevesinde I. Bilim, Sanat ve Spor Kampı Sertifika Töreni gerçekleştirildi.

Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan ULUSAN, akademik personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ersan ULUSAN, “Biz Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin geleceğe hazırlanırken hem bugün hem de gelecekte olması muhtemel donanımlarla en iyi şekilde hazırlanması temennisindeyiz.  Bu anlamda öğrencilerimizin sadece akademik başarılarıyla değil, aynı zamanda hayata mutlu ve başarılı bireyler olarak hazırlanmaları hususunda sosyal, kültürel ve bilimsel aktiviteler içerisinde bulunmaları gerektiğini de benimseyerek faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Amacımız göz aydınlığımız olan öğrencilerimizin geleceğe mutlu ve başarılı bireyler olarak yetiştirilmeleridir.  Bize Üniversitenin kapılarını ve imkanlarını sonuna kadar açan Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Rektör Yardımcılarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum” sözlerini kaydetti.

Uzman eğitmenler tarafından 22.07.2019 - 02.08.2019 tarihleri arasında 2 hafta süren I. Bilim, Sanat ve Spor Kampına 20 ilkokul ve 20 ortaokul öğrencisi Üniversitemiz Laboratuvarlarında, Teknoloji Geliştirme Ofisi ve Spor Komplesi’ nde eğitim aldı.

Tören, öğrencilere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI ve Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan ULUSAN tarafından katılım belgelerinin takdim edilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimiyle noktalandı.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5




>